BEMUTATKOZÁS

Dr. Seidner Judit  belgyógyász – kardiológus vagyok. Kardiológiai magánrendelőmben részletes kardiológiai szakvizsgálatot, szűrést és állapotfelmérést végzek. Speciális kardiológiai műszereinkkel végzett vizsgálatok eredménye alapján segítek életmód változtatásban, egyéb betegségek korai diagnózisában is. Egyedi kardiológiai szűrőcsomagokkal várom a 40 alatti illetve 40 év feletti pácienseket is, amely tartalmazza a 12 elvezetéses EKG vizsgálatot, BMI, derékkörfogat-mérést, speciális laborvizsgálatokat, vércukor, lipidek, vesefunkció, vérkép vizsgálatot. Egészségünk a legnagyobb kincsünk, ennek megőrzése érdekében keressen fel bizalommal, szeretettel várom!

KARDIOLÓGIA TESZT

A Kardiológiai Kockázatfelmérési kérdőívünk kitöltésével ingyenesen is felmérheti, hogy mekkora a valószínűsége a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának, illetve milyen más kockázati tényezőre kell figyelnie. A teszt kitöltése nem helyettesíti a szakorvossal való konzultációt!

KARDIOLÓGIAI Szűrőcsomagok

30 éves kortól, rizikótól függetlenül mindenkinek ajánlott.

40 éves kor felett, 2 rizikófaktor megléte esetén javasolt.

50 éves kor felett mindenkinek, ill. 40 éves kor feletti pácienseknek 3 vagy több rizikófaktorral.

KAPCSOLAT

Telefonos bejelentkezés: 06-30- 932-3800
Pácienseim és munkatársaink egészségének megőrzése érdekében megtettük a szükséges óvintézkedéseket a koronavírus-járvány elterjedésének megakadályozására. Tájékoztatom Önöket, hogy a rendelő zavartalanul működik.

 

ÜZENET A DOKTORNŐNEK