fbpx

Vizsgálunk, gyógyítunk, törődünk, elérhetőek vagyunk

Dr. Dékány Gáborkardiológus

Mivel fordulhat hozzám?

  • Mellkasi fájdalom, ritmuszavar, magas vérnyomás betegség, nehézlégzés, fulladás , lábdagadás, vérhígító kezelés beállítása, átállítás korszerű kezelésre
  • Ismert koszorúérbetegség (stent beültetés, ACBG műtét utáni állapotok) kezelése, gondozása
  • Aorta billentyű betegségek, (TAVI kivizsgálás, műtét utáni gondozása), mitrális billentyű betegségek

Orvosi diplomámat 2012-ben szereztem meg a Semmelweis Egyetemen.
Ezt követően az Országos Kardiológia Intézetben kezdtem el dolgozni, jelenleg is ez a fő munkahelyem. 2017-ben kardiológiai szakvizsgát szereztem,kiválóan megfelelt eredménnyel. Az általános kardiológiai betegellátás mellett a koszorúér betegségben végzett szívkatéteres beavatkozások, illetve a transzkatéteres aorta billentyű implantáció (TAVI) a szakterületem.

Az Országos Kardiológiai Intézet mellett, a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórházban is önálló szívkatéteres infarktus ügyeletet látok el 2018 óta. PhD fokozat megszerzését 2019-ben kezdtem, melynek témája több -jelenleg még folyamatban lévő- TAVI-ban részesülő beteggel kapcsolatos vizsgálat.
A mindennapi gyógyító tevékenység mellett intézetünk szívultrahang diagnosztikai laborjában is dolgozom. Hazai és nemzetközi konferenciákon rendszeresen tartok előadásokat, magyar és angol nyelven, továbbá részt veszek az Intézetünkben zajló magyar és külföldi kollégák katéteres terápiájával kapcsolatos oktatásában. Magánorvosi ellátásban fontosnak tartom, hogy az elengedhetetlen magas szakmai színvonal mellett, kellemes környezetben, miden szükséges vizsgálatra, és az azt követő konzultációra is kellő mennyiségű időt tudjak fordítani.

Gondosorvos Medical Center

1025 Budapest, Törökvész út 9/A

Rendelési idő:

  • Kedd: 16.00 – 20.00