fbpx

Vizsgálunk, gyógyítunk, törődünk, elérhetőek vagyunk

Dr. Fülöp Gáborkardiológus, belgyógyász

Mivel fordulhat hozzám?

  • Mellkasi fájdalom, ritmuszavar, magas vérnyomás betegség, nehézlégzés, fulladás , lábdagadás, vérhígító kezelés beállítása, átállítás korszerű kezelésre
  • Ismert koszorúérbetegség (stent beültetés, ACBG műtét utáni állapotok) kezelése, gondozása
  • Aorta billentyű betegségek, (TAVI kivizsgálás, műtét utáni gondozása), mitrális billentyű betegségek

A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet (GOKI) főorvosa vagyok. 2009 óta dolgozom itt a szívkatéteres laborban illetve a fekvő- és járóbeteg részlegen.

1995-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1996-1999 között az USA-ban a New York University orvosa voltam. 1999-ben amerikai belgyógyászati szakvizsgát tettem – American Board of Internal Medicine. Magyarországra visszaköltözve magyar belgyógyászati, majd kardiológiai szakképesítést szereztem. 9 évig a Semmelweis Egyetem
Városmajori Kardiológiai Központjában, a Haemodinamikai (Szívkatéteres) Laboratórium laborvezető-helyettese voltam.
A Semmelweis Egyetem Kardiológiai Tanszékén oktattam a magyar- és angol graduális, illetve nemzetközi angol nyelvű postgraduális kardiológia képzés keretein belül. Az elmúlt 10 évben és jelenleg is részállásban az Egyesült Királyságban dolgozom, döntően a Cambridge Egyetem Oktató Kórházában kardiológus szakorvosi – cardiology consultant – munkakörben.

Elsősorban betegcentrikus vagyok, a klinikai tevékenységet érzem a legközelebb állónak magamhoz, maximálisan próbálom elsajátítani a kardiológiai munkához szükséges ismereteket.

Az Európai Kardiológus Társaság és a Royal College of Physicians tagja vagyok.

Vizsgálatok: kardiológiai szakorvosi vizsgálat, Holter, ergometria, ABPM.

Gondosorvos Medical Center

1025 Budapest, Törökvész út 9/A

Rendelési idő:

  • Hétfő: 15.40 – 18.20